Efterfødselstræning

Efterfødselspilates

Efter en graviditet og fødsel sker der forandringer med din krop. Din bækkenbund har i længere tid været belastet ekstra meget, og det er vigtigt at du får den trænet igen, så den bliver stærk og du ikke oplever at du ¨drypper¨når du griner, hopper eller hoster.

Dine mavemuskler har også været "spændt ud" under graviditeten, og du oplever måske at din krop ikke ser ud som før du blev gravid?

Pilates er en skånsom og effektiv måde at træne bækkenbund, mave- og rygmuskler. Ved efterfødselspilates er du sammen med andre nybagte mødre, og du kan have din baby med.

Før, under eller efter er der mulighed for at du kan give dit barn mad og lignende, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang. Hvis du har fået kejsersnit anbefaler vi at du venter 8 uger, førend du går igang. 

 

Cirkeltræning

Få hjælp til hurtigt at komme i form efter fødslen.

Ved træningen laver vi sjov og anderledes kredsløbstræning. Du får sved på panden, pulsen kommer op og humøret er højt.

Der vil være fokus på konditionstræning og styrketræning, men der vil også blive taget hensyn til at din krop har været igennem en graviditet og fødsel og der vil også være bækkenbundstræning og træning af mave- og rygmuskler.

Ligesom ved efterfødselspilates kan du selvfølgelig tage din baby med, og der vil være mulighed for at du kan amme, give flaske mm.

 

Pris for i alt 10 gange af 1 times varighed

kr. 1050,-

Anmeldelser

Pia Rauff Andersen

Som jeg snakkede med en anden af jeres kunder om idag: et rigtig dejligt sted at komme! Søde mennesker i hele huset. Man føler der altid er tid til en - selvom der er nok at se til. Udover det gør i jeres arbejde rigtig godt!

Beinta Nymann

Dejlige lokaler, smilende personale og effektiv behandling, kan varmt anbefales.

Heidi Drastrup

Møder altid dejlig og glad personale trods en lidt stresset dag, nogle gange.

Charlotte Esbensgaard

i er super dygtige og jeg har kun godt at sige og er glad for jeg havnede hos jer

Martin Kilgast

I tager super godt imod folk. Er altid smilende og hjælper alle igennem deres smerter med stor glæde. Man føler sig i gode hænder der og man kan mærke i vil folk det bedste. I er nogen dygtige kvinder

Stine Thorsmark

I er så meget mere end en adresse og en forretning...I er inspiration og lokalt engagement!
Uanset hvor i cyberspace eller hverdagen I viser jer, minder I os om den sunde, sjove og helt menneskelige livsstil. Tak for det I skønne kvinder

Anny Bech Andersen

Altid venlig, positive, dygtige fysser. Søde og hjælpsomme og gode til at vejlede og sådan kunne jeg blive ved med...

Bibi Pøhler

Det er altid en fornøjelse.

Altid en positiv stemning og dygtigt personale.

Cecilie Vestergård

Bare det at komme ind gennem døren til Arden Fysioterapi er rart, fordi man bliver taget godt imod. Og så virker deres behandlinger bare meget bedre.

Michele Pedersen

Arden fys er rigtig behjælpelig med hver isærs problemetiker. De laver træningsplaner efter ens behov, er gode til at lindre mens ens smerter.

Ps. Vil til enhver tid anbefale Arden fys.

Susanne Enggard

Arden fysioterapi er altid dejligt sted at komme når man har brug for det. Altid søde, åbne og hjælpsomme. Dejlige ukomplicerede, imødekommende og fleksible mennesker der gør alt hvad de kan for at hjælpe når det strammer til. Empatiske og bare dejlige personer hver især, også gode når der skal snakkes madopskrifter og andet.

John Petersen

Altid god behandling uanset hver der har en på ”pinebænken”.

Benjamin Jensen

Super god behandling. Altid glad personale.

Susanne Brændt

Super super dygtige fysser. Og super god behandling med smil på læben.

Maj Britt Vestergaard

Dygtige fysioterapeuter og altid smilende personale.

De forholder sig til de problemer man har nu og hjælper til at forebygge at der ikke kommer flere.

  Ring 98 56 17 71

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.